Νέα

ΝΕΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ – ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ

By 10 Ιουνίου 2019 No Comments

Η εταιρεία «Karavakia Thessaloniki Waterbus» προσθέτει στον στόλο της το ολοκαίνουργιο, σύγχρονο ταχύπλοο «Ολυμπία» που θα πιάνει και Αγία Τριάδα.

Με ένα νέο εντυπωσιακό σκάφος και έναν νέο προορισμό εγκαινιάζει, νωρίτερα μάλιστα, τη φετινή σεζόν η εταιρεία «Karavakia Thessaloniki Waterbus», τα καραβάκια της οποίας μεταφέρουν Θεσσαλονικείς και τουρίστες από την πόλη σε κοντινές παραλίες κάθε καλοκαίρι.

Φέτος, η εταιρεία ξεκινάει πρώτη φορά δρομολόγια στις αρχές Μαΐου και προσθέτει στον στόλο της το ολοκαίνουργιο, σύγχρονο ταχύπλοο, «Ολυμπία», το οποίο θα είναι το μοναδικό που θα πηγαίνει, πέραν της Περαίας και των Νέων Επιβατών, και στην Αγία Τριάδα.

Το νέο σκάφος, 23,5 μέτρων μπορεί να μεταφέρει 170 επιβάτες ενώ έχει και μπαρ. Διαθέτει δύο μηχανές General motors ιπποδύναμης 539 BHP – η καθεμία δηλαδή σύνολο 1078 – κάτι που το κατατάσσει στα ταχύτερα της κατηγορίας του. Ναυπηγήθηκε σε ελληνικό ναυπηγείο στη Σαλαμίνα.

Δρομολόγια

Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν αρχές Μαΐου με τον «Κωνσταντή», που θα πραγματοποιεί πέντε δρομολόγια καθημερινά προς Περαία και Νέους Επιβατές.

Έπειτα, περίπου στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, θα ξεκινήσει δρομολόγια και η Ολυμπία ενώ τον Ιούνιο θα προστεθεί στο δυναμικό και το «Άγιος Γεώργιος».

Οι τιμές θα παραμείνουν ίδιες με πέρσι, πράγμα που σημαίνει πως το κανονικό εισιτήριο θα είναι στα 3,5 ευρώ και το μειωμένο στα δύο.

Στόχος της εταιρείας με τις αλλαγές που έχει κάνει φέτος είναι να υπερβεί τα περσινά νούμερα επιβατών που έφτασαν περίπου τους 60.000.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/neo-tachiploo-ston-thermaiko—xekinoun-maio-ta-karavakia-foto

Αγαπητοί επιβάτες, τα δρομολόγια μας δεν πραγματοποιούνται.


Dear Passengers, our itineraries are not carried out.